جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸
افزایش جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت
1398/07/17

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت از افزایش جذب دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد زرین دشت، دکتر مهدی رستگاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت گفت: در سال تحصیلی جاری شاهد افزایش جذب دانشجو نسبت به سال گذشته در این واحد دانشگاهی هستیم.

وی افزود: همه مراحل ثبت نام داوطلبان ورود به دانشگاه به صورت متمرکز در این واحد دانشگاهی انجام و امکان دسترسی به مدیران گروه های آموزشی نیز فراهم شد.

دکتر رستگاری تأکید کرد: دانشجویان ولی نعمتان این دانشگاه هستند و همه ما وظیفه داریم تا با ارائه بهترین خدمات آموزشی، دانشجویی، مالی، پژوهشی، فرهنگی و .... در راستای ارتقای علمی کشور گام برداریم.

وی خاطر­نشان کرد: کارکنان این واحد دانشگاهی تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات به دانشجویان ورودی جدید انجام می دهند و مدیران گروه‌های آموزشی در محل حضور دارند و ضمن انجام مشاوره و راهنمایی تمام تلاش خود را جهت تکریم این دانشجویان بکار گرفته‌اند.