جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸
نکات قابل توجه دانشجویان محترم
1398/03/10

نکات مهم:

1. دانشجویان گرامی چنانچه پس از واریز نمودن شهریه پول از حساب شما کسر گردیده و به حساب دانشگاه واریز نشده باشد، در پورتال خود وارد قسمت امورمالی- پرداخت های ناموفق - پرداخت های ناموفق بانک ملی شده و پرداخت ناموفق خود را انتخاب نموده و دکمه کنترل با بانک را کلیک نمایید.
  2. گذراندن دروس قرآن کریم و وصيت نامه امام خمینی(ره) برای کلیه دانشجویانی که در مقاطع تحصیلی دانشگاهی قبلی این دروس را نگذرانده اند الزامی می باشد
  3. کلیه دانشجویان در همه مقاطع جهت اطلاع از لیست دروس جبرانی و مشاوره تحصیلی به مدیرگروه مربوطه مراجعه نمایند (عواقب عدم ارتباط مستمر با مدیرگروه بر عهده خود دانشجو می باشد)
  4. دروسي که واحد عملي دارند قابل اخذ در ترم معرفي به استاد نمي باشند مگر در حالتي که در ترمهاي قبل نمره مردودی داشته باشد (دروسی که فقط واحد عملی هستند (مثلا: تربیت بدنی و دروس آزمایشگاهي) به هیچ وجه قابل ارجاع به استاد نمي باشند)