دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸
بیانیه روز قدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت
1398/03/10

بنام خدا

روز قدس روز مقابله مستضعفین علیه مستکبرین است. امام خمینی (ره)

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما همکاران عزیز و دانشجویان گرامی
همانگونه که مستحضرید یوم الله قدس یادگار ماندگار رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی است که زنده نگه داشتن آن توسط جامعه علمی یک تکلیف الهی و فریضه دینی است و وظیفه دانشگاهیان عزیز که همواره در صیانت از ارزشهای مقدس نظام و نیل به اهداف والای انقلاب در طی ۴۱ سال حیات طیبه انقلاب در پرتو ولایت مطلقه فقیه تلاش مانا داشتند را سنگین تر نموده است.
روز قدس روز حیات مجدد اسلام و روز ایستادگی در برابر غده سرطانی و استکبار جهانی‌ و اعلام انزجار از سیاستهای پلید صهیونیسم جهانی و نشان دادن نفرت از رژیم کودک کش و غاصب اسراییل است.
لذا این واحد دانشگاهی ضمن سپاس و امتنان از همراهی همیشگی شما با آرمانهای انقلاب از اساتید، کارکنان، دانشجویان و کلیه آحاد جامعه دعوت می نماید ضمن شرکت در این مراسم، تجلی بخش نماد عینی وحدت و حمایت همه جانبه امت اسلامی از مردم مظلوم فلسطین بوده و رساتر از همیشه علیه فتنه منطقه و جرثومه فساد همصدا با اقیانوس خروشان ملت فریاد بزنید.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت